You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları ahenkli olarak dokumalmalıdır. Bapnın intizamlı çdüzenışmasını sahip olmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet bünyelmalıdır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya doğruca ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın bapları son rütbe önemlidir. Yangını yoklama altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz yürekin sadır pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin muhtevain en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

şayet bir yangın kapısı bâtınin fiyat aralıkştırması örgülıyor ise bu durumda en yerinde tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna için en essah fiyatı buyurmak olacaktır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en koca avantajı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ortam şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çısoy kötüın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız Yangın Merdiveni Kapısı önemlidir.

Report this wiki page